Fy Fabian, så mycket papper

På golvet, bredvid mitt vänstra ben står en full kasse. En likadan förpassades till återbruket för någon vecka sedan. Den här väger mer än Bamse. Alltså över 4,9 kg. Pärmantalet i hyllan har minskat och bara det är en fröjd att se. Nya (någorlunda) välskrivna rygglappar kan, om möjligt, bidraga med att framledes locka till lite ordning och reda. (f*n tro´t)

Förmodligen och med hopp om att det ligger något i det, så är det gammal vana att spara i, först 10 år och sedan i 5 år osv. Möjligt? Det är som med recept på mat och bröd, ja, det kulinariska. Har många handskrivna som aldrig fått minsta uppmärksamhet eller åtgärdats. Nu försöker jag ändra inställning iom flytten. Ska bli ordentlig och skötsam och fatta att det inte går annat. Dit jag flyttar finns inte ens en kiosk. Uj, så besvärligt det blir. Storhandla och hålla koll på vad som behövs… stööön. Bortskämd stadsbo i ryggraden ska utmana lantlig idyll. 😀 Jojo.

Varför jag fingerjympar är för att jag behöver koppla ifrån pappersexercisen en stund. Fick just ett sms från min dotter som undrade om hon skulle komma med stolarna hon lånade för några år sedan, men jag vill inte kosta på omklädning innan hon försökt göra rent dem ordentligt. Mamman Bergalott tuffade till sig för en gång skull och ställde ett krav. Nya tider tydligen.
I vanliga fall är hon en mes.

Nu rann adrenalinet till, så nu ska resten av dessa papper som har tyngt tillvaron få sig en sista omgång. Ut med sk..en med riktning återbruket. Japp!

🙂

4 reaktioner på ”Fy Fabian, så mycket papper

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s