Aldrig mera loppis

För fy för den lede hur trött man blir. Hade redan under flytten i våras samlat lite grejer till systerdotterns loppisrunda (som det kallas nu för tiden). Visserligen trevligt med något avvikande/upplyftande i en ganska monoton tillvaro, men när jag kom hem i går kväll var jag tacksam för lugnet och stillheten. Stelbent och ont i ryggen av vädergudarnas snålblåst med duggande och ibland regnande som letade sig in i det där som inte längre är självförsörjande värmeledningar inombords.

Har scrollat igenom några bloggar och funnit att skrivarlusten verkar ha kommit tillbaka hos en del. Kanske det kvicknar till här också – vem vet? Men att fantasin har flytt vad gäller skapande av annat är definitivt borta. Jag som har så många påbörjade historier. Konstigt faktiskt att det kan bli så, men antar att det har lite med åldern att göra. Har väl aldrig haft tillräcklig strävan som en av Superkvinnorna (Läckberg) hade redan som barn. Det ska ju bli någon form av serie på dumburken har jag sett. Och på den glodde jag inatt som var, för jag kunde inte komma till ro riktigt.

Idag skiner solen och jag borde gräva lite i min rabatt. Numera lite större än balkonglådorna jag hade under ett antal år. Tur att jag är uppvuxen på landet så jag ändå begriper hur det ska gå till – på ett ungefär. Vet iaf att jag behöver mera gödsel, men det får bli lite senare i höst när det blommat färdigt.

Önskar jag kunde göra som min goda vän beskrivarblogg kan göra. Sätta mig vid datorn och bara lägga händerna över tangenterna och så blir det ord i en rasande fart. Jag gick aldrig på någon skrivmaskinskurs i min ungdom och måste hela tiden koncentrera mig på var jag sätter fingrarna. Då försvinner det där jag egentligen ville skriva om. Inte 17 var det om loppis. Det var om något annat men det får jag ta en annan gång. Hmmm… behöver nog ta igen mig idag.

Morsning 😀

2 reaktioner på ”Aldrig mera loppis

  1. Ang. loppis så är det något jag själv absolut inte vill ställa till med, men handlar gärna från såna om där finns ngt som tilltalar mej. I övr så blir det sällan som man tänkt sej. Jag har återigen blivit så slarvig med bloggen, tar mej inte tid att läsa o kommentera, o långt mellan egna inlägg 🙈 fast det ändå är så trevligt med dethela, på ngt sätt. Önskar Dej en fin höst 🌻

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s