Snorhalt

Så går att beskriva gårdagens morgonpromenad med Bamse, och naturligtvis kom tankarna på att byta däck på bilen. Så dags nu tänkte jag under hela dagen när det inte gjordes annat än att på radion refererades det gång på gång om halkolyckor i trafiken. Det var i närområdet så jag vet inte hur det var i övriga landet. Idag ska det iaf åtgärdas även om det kan verka lite i tidigaste laget. Regn och plusgrader fortsätter säkert fram till jul och nyår. Ingenting är längre som föruuuut … 😉

Man kan även halka både in och ut på ett bananskal. Det vet jag med bestämdhet numera. Har aldrig vågat tänka till ordentligt över antalet, för då kommer ångest över alla stolligheter. Så är det att vara av den impulsiva arten. De tänkande och jordnära åker väl dit de också tänker jag, och biter min tunga över galgnerven som kittlar bak i gomseglet.

Nä, livet är en allvarlig beståndsdel av varat. Vi slåss för överlevnad och hoppas på att planeten inte ska avfolkas eller göras obeboelig. Kanske det bara blir en och annan bananfluga och muterat covid som överlever. Vem vet?

Måla faen på väggen ingår vanligtvis inte i mitt tänk, men ibland borde jag nog göra det. Eller rättare sagt – borde gjort låååångt tidigare.

Gomorron 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s