Absolut ingenting

Men för att komma igång så blir det skriva av – i alla fall. Idag när jag steg ur sängen var det bara 17 grader inomhus. Tänker på M som kan ha både 14 och 15 inomhus och ändå inte klagar, så det ska väl inte jag heller göra. Men liiite kan jag väl få gnälla ur mig? Jag som är van vid konstant innetemperatur på 23 grader är inte van vid det här. Turligt nog så borrades det två nya hål för bergvärmen här förra helgen som så småningom ska kopplas in och uppgradera värmesystemet. Men det tar väl sin lilla tid för det ska visst in nya värmeväxlare (eller vad det heter) för att få full effekt.

Nåja, jag ska inte gnälla för nu har även jag satt upp en adventsstake i köksfönstret. Hade slängt alla men igår stod det en på trappen som min goda vän tyckte jag skulle ha. Hon är så där mångsidig och t.o.m. gör egenhändig glögg, vilken jag fick provsmaka igår när de höll på att sila ifrån. Så har jag lagt på en röd duk i kökets myshörna där jag vid morgonkaffet sitter och ser på fåglarna på den nyuppsatta fågelanordningen. Kände att jag inte helt förmår utesluta det här med julpyntande. Den där julkänslan darrade till lite oförhappandes här om dagen, vilken jag trodde var helt borta. Förmodligen min goda vän och alla glada bloggar som påverkat mig.

I Lördags var det sång hela dagen. Började vid 14-tiden och avslutades runt 22. Genrep, konsert, prisutdelningar, städning av lokalen, resa till efterfest med god mat och mycket sång. Alla hjälptes åt att göra en heldag till något minnesvärt. Detta resulterade i att vid söndagens första advent med kyrkokören hade mina stämband skaffat sig en ljuddämpare och den försvann inte förens på sista versen. Men jag var ju med och solidaritet inom körverksamhet är viktig även om man bara står med och mimar. 😀

Lilla Bamse fryser och det är ändå bara 6 grader minus idag. Hur ska det bli när den siffran gångar med 5? Hmmm… Tur att jag nu slipper påbylsning av kläder – ner genom hissen till markytan och istället bara har att öppna en dörr ut för Bamse och jag kan stå kvar i dörrhålet – i morgonrocken. Som tur är är han snabb och jag måste faktiskt mota honom så han får ta sig en andra omgång också. 🙂

Nä, nu har jag skrivit nog om ingenting.
Trevlig måndag 😀

2 reaktioner på ”Absolut ingenting

  1. Jag har en adventsljusstake, en sån där trappformad sak som jag köpte förra vintern på Erikshjälpen. Kan just undra om det kommer nån lust över mig, att jula till det hela ännu mera. Ska väl inte utesluta nånting, vad som helst kan ju hända. Till och med fler julbetonade saker.
    Ha det gott! ❤

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s