Här är gänget som ska gör´at

…. och hur roligt ska det inte bli med det här lättsamma bygdespelet. Knepigt och lång väntan under hösten så jag trodde jag skulle ge upp. Men… den som väntar….

En gemensam träff med allihop genomförde vi för drygt en vecka sedan. Nu idag har vi gjort separat övning med de tre som har mest text att bära (och lära).

Vid kaffet funderade vi på var vi skulle göra av vår sufflör under föreställningen för det är ju en utomhusscen och innebär att vi måste begära in i chiffonjé av den som håller i scenografin – stänga in suffllören där och hoppas att hon inte får ryggskott.

Vet nog att man inte får lägga ut bilder på det här viset men vem läser min blogg. Inte många. Har deras medgivande för marknadsföring på facebook och på hembygdsföreningens hemsida, så jag flyter på det.

Annars har jag inget nytt att förmedla. Allt har inriktning teater just nu. Jo, just det. Jag får nog ta och flytta till hösten för jag klarar inte av en vinter till här, där jag bor nu. Hyresvärden vägrar att höja värmen och jag klarar inte av att hålla min kroppsvärme i 18 +grader. Jag är ju mager om benen som en speta, men fungerar gör de, så det bli till att röra på dem igen.

Så det känns i alla fall bra att ha träffat trevliga människor och få ha lite roligt med min vurm att roa andra. Det finns nya arenor så länge jag orkar och vill.

😀

Annons

4 reaktioner på ”Här är gänget som ska gör´at

 1. Vad jag blir glad över att det är teater för hela slanten – började undra hur de hade det när du inte hördes av här! Varmt kram, får man säga – nej det får man visst inte – så allt gott till er allihop, då! Trist med kallt inomhus – här är också kyligt om morgnarna, har just satt på elementet. När solen kommer igång blir det skönt igen. Sköt om dig, och rör på påkarna. Kram

  Gillad av 1 person

 2. Vilket glatt gäng – heja på Er alla. Det kommer nog att bli en bra föreställning, har jag på känn 👍😊
  Ja det var då en uslig hyresvärd… Vad har han för rättigheter att låta dej frysa – det är ju inte humant. Vi har bara eluppvärmning, men betalar själva för det vi använder, så här har vi samma temp. som vi alltid haft vintertid +20 grader. Vi tänker då inte frysa för att elen blivit dyrare, och inte spara heller för den delen. Vi har lågenergilampor lampor överallt, o har inte tänt där vi inte är. Tvättar när det blåser, för det gör det ofta här…

  Gillad av 1 person

 3. Härligt käraste A-Lott, med ”teateriet”. Så himla kul 😀
  Mindre kul att du fryser, och speciellt när du verkar trivas i övrigt … för det gör du väl.
  Men tror du inte att det är elpriserna just nu som påverkar det här. Det är ju dumt om du flyttar och så ser det kanske helt annorlunda ut med uppvärmningsmöjligheterna nästa år?
  Kan du inte tänka på tiden som är nu som krigsvintrar, och vaddera in dig i en massa ullplagg 😉
  Skojar med dig! Det är ALDRIG kul att frysa ❤
  Skickar en värmekram ❤

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s