SkrivLust

Ibland går det skov i skrivandet. Och det är helt naturligt eftersom jag skriver när jag har lust och inspiration. Visserligen vill jag ge ut, men det är inte viktigt nog, liksom. Skulle nog vilja nämna mig som en lokal förmåga. En av de tusenden som vill förankra historien bakåt i tiden. Inte tillföra något nytt och revolutionerande, utan bara sätta ett märke ute i vårt folks historia. Fritt flöde för fantasin och helst utan pekpinnar angående fakta. För vad vet vi? Ingenting egentligen, och det är inget som säger att det inte har skett.

Att skriva har alltid legat mig varmt om hjärtat. Tror mig förstå min far som gjorde likadant. När jag tänker efter är jag en kopia av honom. Petade runt lite här och där. Prövade sig fram och jag tror att han kunde känna sig ganska nöjd när han drog sitt sista andetag.

När människor är som oss, så sker det mesta ur impuls och entusiasm. Lite svårt har vi för att fullfölja men han lyckades och jag lyckas med det också. Envisa som synden när vi lägger den sidan till.

Här lägger jag ut kapitel till både slutförda projekt och till de som pågår. Kanske det ramlar in någon trevlig, uppbygglig och konstruktiv kommentar. Vet ju inte var och hur den här bloggen hamnar i förlängningen.

Annons

2 reaktioner på ”SkrivLust

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s