Fredag och jag är lite ”less”

Ok, de dansar och ”har” sig i ena kanalen. I en annan är det två hysteriska fruntimmer och i de övriga vet jag inte just nu. Ids inte titta efter.

Jag är less. Borde gå ner i källaren och lyfta några lådor men jag drar mig för de är ganska tunga.

Då får jag ont i höften och det vill jag inte. Men jag vill ju inte heller gå ut i farstun och utmana mig själv med att ta några våningar ner och upp UTAN hiss. Då får jag ju muskler där de fattas har jag hört. Men jag börjar höra lite dåligt och komihåget… jaja…

Har suttit och skrivit på sketcher men nu är jag trött på det. Snackat lite med gubben min som finns någonstans där på den andra sidan. Lite makabert kan tyckas men det släpper. Den där gråten som snörper ihop halsen. Jag tror inte att han har det särskilt tråkigt där han är, för ska det stämma det där med de två alternativen vi är uppfödda med, så är han ju på ett trevligt ställe.

Såg under eftermiddagen lite på ”Det Okända”. Vad ska man tro? Iaf så är det bra material  till dialogen mellan två änglar i en av sketcherna. De har mycket att göra för folk dör ju som flugor nu för tiden och chefen har tagit semester och har dragit till Bali. Kan dra några slutrader här:

 • Då är hon flickan som Erik Axel Karlfeldt diktade om?
 • Vet inte. Vi får anlita ”Det Okända”.
 • Ja, han Terry Evans eller vad han heter är bra.
 • Han som kör motorcykel är inte så dum han heller.
 • Motorcykel? Tony Rickardsson, menar du?
 • Du är ju inte riktigt klok!
 • Jodå, men jag har gått in i väggen, fattar du inte. Jag är helt slut – utarbetad. Vi måste få in mer personal!

 

😀

4 reaktioner på ”Fredag och jag är lite ”less”

 1. Tony Rickardsson som medium lär vara fenomenal 😄 Kul att du skriver sketcher!
  Att prata med de döda är väl en del av att ha döda i sitt liv, tänker jag. Eller vad tänker du? De svarar inte, men vi har fortfarande en relation. Jag kan höra svaren i huvudet på något vis ändå, så blir det ju med de vi känner väl, vi vet vad de skulle sagt…
  Dans och hysteri på tv, nej det blir jag också less på, livet med ibland. Men i dag är det lördag och sol ut, alltid något att glädjas lite åt. Hoppas du får en fin helg 💖

  Gillad av 1 person

  1. Tack för kommentaren.
   Det här med att prata med de döda, det tycker vi är normal, men om en unge har fantasifigurer som de pratar med, påstods det förr iaf, att det var tokigheter – snudd på galenskap.
   Sånt kan få mig att fundera. Mina goda vänners lilla pojke fick ha sina fantasifigurer, hucklinerna, bäst han ville, för vi kom fram till att han mådde väldigt bra av dessa huckliner som bodde i skogen ovanför deras hus.
   Såååå vad vet vi egentligen. Grabben är idag 45 år och han vidhåller fortfarande att de existerade.
   En strålande dag idag. Har redan varit ut på en lång sväng med min hund. Kalas 🙂

   Gillad av 1 person

   1. Ja, exakt. Vad vet vi egentligen om vad som existerar? Och varför måste vi bestämma vad som får existera? Vi gör alla som vi känner och vill, tycker jag. Och bor hucklinerna i skogen så gör de banne mig det. Och det gick ju bra för dina vänners son ändå, han blev vuxen och har minnet i behåll.
    Underbart med hundpromenad! Saknar min hund något hemskt ibland. ❤

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s